Klinik Amisi, Pusat Penjagaan Kesihatan & Kecantikan Wanita.

Mempersembahkan

Rawatan Berat Badan & Lemak Berlebihan

Ini Revolusi Terbaharu. Rawatan Buang Lemak Paling Efektif di pasaran. Pertama seumpamanya

Berhenti mencari rawatan buang lemak degil di tempat lain. Kami rekomen anda baca sepenuhnya laman web ini. Khas di Amisi #lebihbaik
100% selamat & Berkesan

Rangkaian rawatan yang dijalankan di Klinik Amisi adalah selamat dan dibawah pemantauan pegawai perubatan

Rawatan Terkini di Amisi

Prosedur rawatan hapuskan lemak adalah antara pilihan popular pelanggan dan pesakit. Ianya terbukti membantu ramai lelaki dan wanita

2 Jenis rawatan disyorkan

Untuk masalah berat badan & lemak berlebihan, Amisi ada menawarkan 2 jenis rawatan yang bersesuaian dengan masalah lemak badan anda

Untuk Lelaki & Wanita

Ya, rawatan berat badan & lemak berlebihan boleh dilakukan kepada lelaki & wanita.

Klinik yang dipercayai bagi menguruskan dan merawat masalah Berat badan & lemak berlebihan. Amisi #lebihbaik

100% Selesa. 100% Selamat. 100% Tanpa Pembedahan

"Rawatan ini dilakukan tanpa sebarang pembedahan terhadap bahagian tubuh anda. Ianya sangat selamat untuk dilakukan oleh semua orang termasuk lelaki & wanita. "
1-icon.png
0 %
Sel Lemak Mampu Dibuang
2-icon.png
0 +
Pelanggan Yang Kami Telah Bantu
3-icon.png
0 %
Lemak Yang Lebih 30% Ke Atas Boleh Ambil Rawatan Ini
Wanita selepas bersalin

Selepas kelahiran, membuatkan anda susah nak jaga badan? Dah jaga pemakanan dan kekalkan kehidupan yang lebih aktif tapi result sangat minimal?

Jangan risau, Vanquish Me & Fat Freezing boleh bantu anda buang lemak & selulit. Seeloknya selepas berpantang 100 hari.

Lemak degil walaupun bersenam

Ya, walaupun anda rajin ke gym dan kekal aktif tapi ada bahagian badan yang memang susah nak turun.

Semua senaman dah buat tapi memang bahagian bermasalah tak tunjukkan progress. Vanquish Me dan Fat Freezing boleh bantu anda!

Wanita yang sangat sibuk

Kehidupan sebagai wanita yang "workaholic" memerlukan anda untuk sentiasa bersedia untuk bekerja. Dalam pada masa yang sama, perlu menjaga penampilan!

Jangan risau, sebab kedua-dua rawatan yang kami tawarkan adalah non-invasif dan anda boleh kembali bekerja selepas membuat rawatan

Lemak dah TEPU sampai susah nak buang lebihan lemak?
Amisi ada 2 Jenis Rawatan Yang Berkesan Untuk Anda!
Amisi Fat Vanquish

Lebih Hangat, Lebih Panas, Lebih Tepat Sasaran

Rawatan Vanquish Me menggunakan teknologi gelombang Radio Frequency yang memberi kesan pemanasan dan pembakaran lemak secara optimum dan efektif.

Rawatan ini mampu merawat kawasan yang besar dan mampu menyingkirkan sehingga 59% lemak.

Konsultasi: Wajib
Kekerapan: 2 minggu sekali
Durasi: 30-45 minit

Amisi Fat Freezing

Lebih Dingin, Lebih Sejuk, Lebih Banyak Lemak Dibeku

Rawatan Fat Freezing membantu untuk menyedut serta membeku lemak dengan menggunakan teknik Cryolipolysis. Ia membantu untuk membeku sehingga 9 darjah celcius.

Ia mampu menyingkirkan sehingga 15-25% lemak untuk setiap satu bahagian.

konsultasi: wajib
Kekerapan: 1 bulan sekali
Durasi: 60 minit

Kekal Yakin Bila Kembali Langsing

Ridzwan Ahmad

Date Of Review: April 15, 2020

“Saya sangat berpuas hati dengan servis dan layanan yang diberi oleh Klinik Amisi. Rawatan Fat Freezing yang saya ambil sangat membantu untuk kekal fit dan langsing. At first, saya ingat rawatan ni hanya sekadar “hype” sahaja.  

Tapi selepas 2 dua kali rawatan, saya nampak perbezaan yang ada pada bahagian perut saya. Berat ada kurang juga tapi tak terlalu drastik, cuma inch loss tu sangat sangat berbeza sebelum saya buat rawatan Fat Freezing.

Servis yang diberi oleh Amisi pun sangat bagus Doktor memang akan pastikan saya selesa sentiasa!”

Eva Brock

Date Of Review: April 15, 2020

“Dulu badan saya ramping je, tapi semasa mengandung memang badan naik mendadak sangat-sangat. Ingatkan lepas bersalin akan kembali macam dulu balik tapi susah sangat nak dapatkan badan macam dulu.”

Lepas bersalin memang boleh nampak ada bahagian perut yang menggelebeh dan bahagian lengan yang “sagging”. Tapi bila saya buat 8 kali rawatan Vanquish Me di Amisi, memang nampak perubahan yang sangat ketara.  

Perut dah tak nampak gelebeh. In fact, dia membantu untuk tegangkan sikit kulit perut yang macam “loose skin” tu! So far memang puas hati sangat-sangat!

David Allen

Date Of Review: April 14, 2020

“Saya ni a gym-goer tapi ramai ingatkan yang individu yang aktif ke gym ni badan akan fit sentiasa. Tapi dorang tak tahu yang sebenarnya ada je lebihan lemak degil yang mereka tak nampak tapi diri saya sendiri nampak. 

Kadang-kadang ada je buddys gym yang lain bergurau pasal that particular lemak. Macam-macam mereka suruh saya buat and saya dah buat dah pun cuma lemak degil ni memang taknak hilang. Until saya cuba rawatan Fat Freezing di Amisi

Saya happy sebab dah takda dah bahagian yang gelebeh and now dah boleh rasa confident balik bila main gym.”

Joe Lay

Date Of Review: April 1, 2020

“Im actually super amazed with layanan and servis yang diberi oleh team Amisi. Ofcourse, sesiapa pun mesti ada rasa segan untuk be vulnerable infront of people and show the fats area and feeling insecure than ever.

Tapi not with team Amisi, because they really know how to calm me down when I say that I a bit segan untuk show my body. They took it very calmly too and dirang pandai bagi i reassurance to not feeling insecure about my body.

So far, I dah loss around 4-5 inches on my stomach area. I suka sangat because baju yang before ni ketat dah longgar dah!”

FAQ MENGENAI RAWATAN FAT FREEZING & VANQUISH ME DI KLINIK AMISI

Ketahui dengan lebih lanjut tentang rawatan Fat Freezing & Vanquish Me

Selepas proses pembekuan lemak, lemak akan menjadi apoptosis ataupun sel mati. Sel lemak akan ‘permenantly’ mati. Kemudian, sel mati ni akan dikeluarkan oleh badan melalui metabolisma proses seperti perpeluhan atau perkumuhan.

 

Kesan kemerahan adalah respond normal kulit selepas rawatan, dimana proses penyejukan akan menyebabkan kulit mengalami inflammation, Kesan ini tidak lama, pesakit yang lakukan fat freezing akan memakai pad gel

Session bergantung kepada ketebalan lemak

Immediately memang tak akan nampak perubahan. Selalunya selepas 6 minggu akan nampak melalui inch loss

Rawatan Vanquish Me tidak akan menyentuh kulit pesakit. Pesakit hanya akan merasa sensasi suam dan kulit mungkin akan menjadi kemerahan, tetapi untuk jangka masa yang singkat sahaja.

Pesakit perlu mendapatkan konsultasi daripada doktor di Klinik Amisi. Doktor akan menasihatkan berapa banyak sesi yang pesakit perlukan mengikut peratus lemak berlebihan yang ada pada badan pesakit.

Tidak. Rawatan ini tidak akan merosakkan tisu otot. Ia hanya akan menghancurkan sel-sel lemak melalui proses pemanasan sahaja.

Mereka yang mempunyai percentage body fat 30% keatas, yang sudah penat bersenam dan jalani kehidupan yang aktif tetapi masih ada bahagian lemak yang degil dan menggelebeh. Juga sesuai untuk mereka yang ingin buang 4-5 inci dan buang sel lemak di bahagian tertentu secara kekal.

Ramai pesakit yang memberitahu mereka nampak hasil selepas 2-3 minggu. Pesakit yang baru mencuba, kami sarankan untuk anda mengambil 4 sesi (satu sesi, setiap minggu) untuk nampak hasil yang lebih optimum.

Dapatkan rawatan ini segera!

Teknologi Terkini, Hapus Lemak Dengan Rapi. Tanpa Kompromi

Klinik Amisi menggunakan teknologi terkini yang mampu menghapuskan lemak dengan rapi. Sudah ramai pesakit yang kami telah bantu dan rata-ratanya berpuas hati. Anda bila lagi?

Hubungi kami hari ini!